Sunday, September 11, 2011

tetibe rajen

tetibe je rajen nk singgah kat blog ni. de org da update kan serba sedikit pasal empunya blog ni..ye, kalo anda-anda perasan 'about us' kat sebelah ni, kitorg da grad!!! alhamdulillah

lepas ni kitorg da nak masuk alam pekerjaan la pulak ecece..moga2 dipermudahkan. buat yg tgh baca entry ni, rmai2 mai tlg doakan sy (sykin skali kot) supaya posting kat area selangor or kl tau..ameen

tolong doakan jgk sy yg nk amek lesen rabu ni. moga dipermudah sekali lagi. ameen

right now, sy mmg tgk pokai habes..maklumla, penganggur berjaya hak2

that's all for now, till then, bye~

p/s:rindu pulak tibe2 tgk gmbr at previous entry
p/s2:utk rabiah, sy tny no awak kat paah, tp dy pon tatau..kontek sy kat facebook kalo awal baca entry ni 'farhana mohd noh'
p/s3:td pegi open house kat s.alam, tapi tuan rumahnye takde hehe..dpt duet raya..tq =P




1 comment:

sykin said...

adoiiii msh lg rse bsalah psl open house tu.blame kwn2 ak y lmbt plus jam plus ujan n everything dat day!